Aluminium productenContact Metaalwinkel BVOnline bestellen / Offerte aanvraag

Aluminium


Aluminium is een hoogwaardig non-ferro metaal met een ruim aanbod aan profielsoorten en bouwsystemen. Deze metaalsoort, licht in gewicht, heeft een hoge mate van stijfheid, waardoor er allerlei professionele constructies van gemaakt kunnen worden.

Vanwege de blanke schone glans en de corrosiebestendigheid, waardoor onderhoud na enkele bewerkingen tot een minimum beperkt blijft, wordt aluminium veel als design- en afwerkmateriaal gebruikt voor zowel het binnen- als buiteninterieur.

In het laatste geval is het raadzaam het aluminium te laten behandelen met een anodisatielaag. Dit ter bescherming en afwerking.

Tevens kunt u uw eigen constructies uitdenken en het geheel door ons op maat laten zagen en aaneen laten lassen. Uiteraard zijn andere bewerkingen voor ons geen probleem.

Wij leggen reeds aluminium traanplaatvloeren met diverse designs, meestal door de vloerplaten te lijmen op een door ons gelegde geschikte ondergrond.

Deze vloerplaten worden vanwege de mooie diverse designs en uitstraling ook vaak als decoratieve wandplaten gebruikt.

Verder leveren wij, op maat voor u gemaakt, gelaste aluminium scheepsluiken, scheepsdeuren, kasten, rekken, toonbanken, trappen, tafels, displays en magazijninrichtingen.

Kortom al hetgeen voor woning, bedrijf en scheepsvaart van toepassing is.

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u een eigen ontwerp bij een van onze baliemedewerkers inleveren. Tevens kunt u uw eigen ontwerp faxen of e-mailen.

Wij wensen u veel creativiteit en succes toe!!

De Metaalwinkel BV
tel.  010-4148381,
fax.
010- 4124955

e-mail: [email protected] 

Aluminium

 

Aluminium | Aluminium bewerking | Aluminium eigenschappen | Betekenis afkortingen | Vergelijkingstabel Diverse Aluminium Legeringen  Aluminium TraanplatenAluminium producten | Contact metaalwinkel | Online bestellen / Offerte aanvraag

 


Metaalwinkel 2005